• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 1:55, Poliţia Suceava Suceava a fost sesizată „112” cu privire la faptul că pe strada Calea Unirii din municipiul Suceava a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.
Polițiștii deplasați la faţa locului au stabilit că în jurul orei 01.45, în timp ce conducea autoturismul pe strada Calea Unirii, un localnic de 30 de ani nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi după ce a intrat în coliziune cu bordura de pe partea dreaptă a părţii carosabile a ricoşat pe sensul opus în zidul care delimitează partea carosabilă de spaţiul verde şi s-a răsturnat.
În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului auto. Bărbatul a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest, însă la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava