Concert pascal
MOPAN Suceava

În cea-a de-a şaptea etapă a Diviziei Naţionale de rugby, la finele săptămânii trecute. pe stadionul „Unirea” din Suceava, CSM Bucovina a primit vizita vechii rivale, Poli Unirea Iaşi. La finele unui joc aprig disputat, oaspeții s-au impus cu 27-7 (14-0).
Deşi au beneficiat de o vreme ideală pentru sportul cu balonul oval, sucevenii nu au reuşit să se impună în faţa ieşenilor, deşi au avut ocazia s-o facă în ambele reprize. Ieșenii au fost mai inspirați în prima repriză când au și marcat două eseuri transformate.
Sucevenii au revenit în partea secundă prin încercarea reușită de Strugariu și transformată de Octavian Scolobiuc, dar nu au avut forța să revină, același Octavian Scolobiuc ratând trei lovituri de pedeapsă. Rugbiştii suceveni au suferit aşadar a doua înfrângere consecutivă din actualul sezon regulat al Diviziei, după ce etapa trecută au pierdut în deplasare în faţa celor de la RC Bârlad cu scorul de 34-24.


”Nu am avut parte de un arbitraj uniform, centralul tratând cu unități de măsură diferită formația ieșeană față de echipa noastră. În pofida acestui fapt ieșenii au meritat victoria, jocul lor de picior fiind superior, noi nemaiavând un rugbist cu acest profil de la retragerea lui Ionuț Flutur. Am făcut și un joc mai slab decât în celelalte etape în care am punctat de mai multe ori” a declarat antrenorul echipei CSM Bucovina Suceava, Constantin Vlad.

Rezultate consemnate în etapa a VII-a a Diviziei Naționale de rugby:
CSM Bucovina Suceava – Poli Iași 7-27
CSU AV Arad – CS Năvodari 3-42
RCM Galați – RC Bârlad 5-15
Stejarul Buzău – CSM U 23 București 0-73

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava