Cântăreața Ionela Prodan s-a stins din viață luni seară, în jurul orei 21:00. Lângă aceasta a fost mereu prezentă fiica ei, Anamaria Prodan, care a asistat la ultimele cuvinte pe care artista le-a rostit înainte de a-și da ultima suflare, potrivit click.ro.

Artista de muzică populară și-a privit fiica în ochi și a ținut-o strâns de mână în momentul în care a simțit că este pe punctul de a muri. Anamaria a fost astfel, ultima persoana cu care Ionela Prodan a vorbit înainte de pleca dintre noi, iar medicii de la spitalul Elias au dezvăluit și care au fost aceste replici finale pe care Ionela Prodan i l-a spus fiicei sale în momentele în care simțea că se stinge din viață. “De câteva zile, marea artistă nu mai reacționa la tratament. De aceea, a fost nevoie iarăși de intervenția medicilor, care au bagat-o pe aparate pe pacientă. Ea respira doar artificial, practic nu mai era nimic de facut. Totuși, în mod surprinzător, înainte de a muri, Ionela Prodan a deschis ochii și s-a uitat fix la fiica sa. A luat-o de mână și i-a spus: “Gata, mă duc!” A mai apucat doar să o audă pe Anamaria spunându-i că o iubește enorm și viața cântăreței s-a sfârșit”, au susținut suresele de la Spitalul Elias, conform WOWbiz.ro.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/simtit-ca-va-muri-care-au-fost-ultimele-cuvinte-ale-ionelei-prodan

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava