Secția 4 Poliție Rurală Gălănești a fost sesizată duminică la 112 despre faptul că, pe raza comunei Frătăuții Noi s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Polițiștii deplasați la fața locului au identificat DC Costișa, în proximitatea autovehiculelor ce nu prezentau avarii, doi localnici, unul de 44 de ani și celălalt de 48 de ani.

Cu ocazia audierilor, bărbatul de 44 de ani a declarat faptul că, el a condus unul dintre autoturisme, dar nu a existat nici un accident rutier, ci doar o șicanare în trafic, ocazie cu care, a fost lovit cu pumnul de bărbatul de 48 de ani.

Conducătorul auto de 44 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii i-au solicitat celuilalt conducător auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, motivând faptul că, nu el a condus autoturismul, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ,,lovire sau alte violențe” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.

Accident cu cântec la Frătăuții Noi, 7.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.7/10 (3 votes cast)
Actualitate
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava