• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un tânăr de 24 de ani a ajuns în stare gravă la spital în urma unui accident grav care a avut loc sâmbătă dimineaţa pe strada Calea Unirii din Suceava. Vinovată de producerea accidentului este o suceveancă de 41 de ani, Elena M., care în timp ce conducea autoturismul, într-o uşoară curbă la stânga, din cauza neadaptării vitezei la carosabilul umed a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat pe contrasens. Maşina condusă de Elena M. a lovit din plin autoturismul condus de V. Andrei, de 24 ani, din Suceava, care circula din sens opus.
În urma accidentului, singura persoană rănită a fost tânărul de 24 de ani. Ambii conducători auto foloseau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care li s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava