MOPAN Suceava

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată despre faptul că pe strada Aviatorului din comuna Șcheia, s-a produs un accident rutier.
Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat atât autoturismul cât şi conducătorul auto, un bărbat de 57 de ani din judeţul Iaşi, care a declarat faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe Strada Aviatorului, în dreptul unui imobil nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de întoarcere și a intrat într-un gard din beton.
În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
În urma verificărilor efectuate de poliţişti în bazele de date s-a constatat faptul că, bărbatul de 57 de ani are permisul de conducere suspendat pentru abateri la regimul rutier.
În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă” și ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluţionat procedural.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava