• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Un bărbat a fost rănit după că maşina în care se afla a fost lovită de un autoturism scăpat de sub control. Accidentul a avut loc sâmbătă, pe DN 17, în interiorul comunei Poiana Stampei. Vinovat de producerea accidentului este L.Mihai de 35 ani, din judeţul Iaşi, care în timp ce conducea autoturismul, datorită vitezei într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar din sens opus de H.Anişoara, de 18 ani din comuna Cârlibaba.
În urma impactului, a fost rănit uşor P. Octavian, de 60 ani din municipiul Vatra Dornei, pasager în autoturismul condus de H.Anişoara.
Ambii conducători auto foloseau centura de siguranţă, au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative şi li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava