Concert pascal
MOPAN Suceava

Polițiștii Secţiei 9 Poliţie Rurală Şcheia au fost sesizați la ”112” cu privire la faptul că, un autoturism a intrat într-un geam de la o societate comercială de pe raza comunei Șcheia, după care a plecat de la locul incidentului.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat în parcarea societăţii apelanta, care a indicat un geam de tip termopan de la demisolul clădirii care avea două ochiuri de sticlă distruse.

La scurt timp la fața locului a venit un bărbat de 49 de ani din municipiul Suceava, care a relatat în timp ce conducea autoturismul, din cauza carosabilului umed, a derapat și a intrat cu partea dreaptă spate în geamul de la subsolul clădirii distrugându-l.

Poliţiştii au identificat şi autoturismul implicat în eveniment, care prezenta avarii la aripa dreaptă spate, prag dreapta (ornament plastic distrus) și jantă dreapta spate îndoită.

Întrucât bărbatul de 49 de ani emana halenă alcoolică a fost testat de poliţişti cu aparatul alcooltest rezultând o alcoolemie de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i-au fost recoltate două probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluţionat procedural.

Un autoturism a intrat în geamul unei firme din Șcheia, 6.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.3/10 (3 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava