Concert pascal
MOPAN Suceava

La data de 20 ianuarie în jurul orei 16:40,  un bărbat în vărstă de 34 de ani din comuna Filipești , județul Bacău, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din afara localității Molid, având direcția de deplasare  spre Suceava, la un moment dat a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de către un bărbat de 30 de ani din  Dolheștii Mici care circula  din sensul opus de mers.  În urma impactului, conducătorul auto de 30 de ani a decedat. De asemenea, alți trei bărbați cu vârste cuprinse între 40 și 74 de ani din mașina condusă de către șoferul de 30 ani, au suferit leziuni, fiind transportați la unități medicale.

Conducătorul auto de 34 de ani a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind  de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.  Ulterior  au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  ,,ucidere din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 192, alin. 1 şi 2 din Codul Penal și ”vătămare corporală din culpă” faptă prev. și ped. de art. 196 alin.  2,3 si 4   din Codul Penal”

Accidentul cu un mort și trei răniți grav de pe DN17 de la Molid provocat de un șofer din județul Bacău, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava