Concert pascal
MOPAN Suceava

Moş Nicolae a împărţit joi seara câteva mii de cadouri copiilor din cartierul Burdujeni, în cadrul unui eveniment organizat de preşedintele Organizaţiei Municipale Suceava a PDL, deputatul din colegiul nr. 2 Suceava, Ioan Balan. Copiii au primit din partea Moşului, cu sprijinul lui Ioan Balan, jucării, dulciuri, sucuri, fructe, dar şi multă voie bună. Evenimentul a avut loc în centrul cartierului Burdujeni, acolo unde a fost amplasată o scenă pe care grupe de copii de la grădiniţele din Burdujeni, precum şi tineri artişti populari din mai multe zone ale judeţului şi corul Seminarului Teologic din Suceava i-au încântat cu spectacole de colinde pe toţi cei veniţi să primească daruri. Pe scenă, în mijlocul copiilor, şi alături de Moş Nicolae, s-au aflat Ioan Balan, precum şi preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, cei doi oferind la rândul lor cadouri celor mici. De remarcat faptul că este al şaselea an consecutiv în care Ioan Balan oferă daruri copiilor din Burdujeni în perioada sărbătorilor de iarnă.


„De şase ani, în luna decembrie am fost alături de copiii din Burdujeni. Astăzi suntem aici într-un moment deosebit, şi sper că a fost o seară frumoasă, cu bucurii, pentru copiii din Burdujeni. Este un moment important pentru noi, dar mai important este pentru cei mici, şi ne bucurăm şi noi de bucuria lor”, a ţinut să precizeze Ioan Balan. El a adăugat că locuitorii din Burdujeni vor fi întotdeauna „aproape de sufletul meu”, iar astfel de acţiuni, cum a fost şi cea din ajunul lui Moş Nicolae sunt organizate special pentru sucevenii care locuiesc în acest cartier. „E o acţiune din suflet, pentru oameni. Nu e un an electoral, ca să se spună că o folosim ca element electoral. Am făcut-o în fiecare an şi a devenit deja o tradiţie să fim alături de copiii din Burdujeni în perioada sărbătorilor de iarnă. Şi chiar dacă va fi vreodată să nu mai candidez în colegiul acesta, sau să candidez în altă parte, cartierul Burdujeni va rămâne în inima mea ca locul în care m-am lansat politic, iar oamenii de aici îmi vor rămâne mereu aproape de sufletul meu”, a mai preciza deputatul sucevean.
Prezent alături de Ioan Balan la evenimentul organizat în Burdujeni, liderul PDL Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat modul în care a fost organizată această acţiune, cu atât mai mult, cu cât copiii pot să cunoască tradiţiile din Bucovina. „Mulţumim copiilor că au venit la această manifestare organizată de echipa PDL din municipiul Suceava, condusă de deputatul Ioan Balan. Am venit cu plăcere, aşa cum am venit şi altădată. Şi suntem aici la o sărbătoare în care auziţi colinde de la Straja, din Fălticeni pentru că asta este Suceava noastră dragă, asta este Bucovina, şi anume izvorul tradiţiilor şi a identităţii româneşti la ea acasă”, a spus Flutur.


Ioan Balan a amintit că în cursul zilei de astăzi, de la ora 15:00, Moş Nicolae va veni cu daruri pentru copii şi în parcul „Trei bărboşi” din apropierea sediului PDL Suceava, de pe Aleea Trandafirilor. El a spus că evenimentul va începe cu un concert de colinde susţinut de 15 grupe de preşcolari, de la mai multe grădiniţe din Suceava, după care, toţi cei prezenţi vor putea să asiste la un spectacol oferit de interpretul Raul.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava