Concert pascal
MOPAN Suceava

Deputatul PDL Ioan Bălan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în colegiul 2 pentru Camera Deputaților, s-a aflat ieri în campanie electorală în cartierul Burdujeni, avându-l alături pe primarul Sucevei, Ion Lungu. Bălan a constatat că cetățenii din Burdujeni cunosc faptul că tandemul Bălan-Lungu a stat la baza investițiilor care s-au făcut în acest cartier în ultimii patru ani și că sunt încrezători că lucrurile bune vor continua. Parlamentarul democrat liberal a ținut să-i mulțumească primarului Lungu pentru susținerea acordată pe toată durata campaniei electorale dar și celorlalți primari din colegiul său electoral care, pe lângă cartierul Burdujeni, mai înglobează orașul Salcea și comunele Ipotești, Adâncata, Mitocu Dragomirnei și Pătrăuți. Mulțumirile deputatului Ioan Bălan s-au îndreptat și către tinerii din echipa sa de campanie, tineri coordonați de Lucian Harșovschi. ”În această campanie m-am întâlnit cu aproximativ 17.000 de oameni cu care am dat mâna și am discutat. Am ascultat multitudinea de probleme ridicate de oameni și împreună cu primarii din fiecare localitate am încercat să găsim rezolvare pentru aceste lucruri. Le mulțumesc tututor că au înțeles necesitatea acestui parteneriat primar- parlamentar. Sunt mulțumit că am reușit să fac tot ceea ce am promis în 2008 și chiar mai mult de atât. Pe final de campanie le doresc tuturor candidaților succes, dar cum este și normal mie îmi doresc cel mai mult și îi rog pe cetățenii cartierului Burdujeni să vină la vot în număr cât mai mare și să voteze Ioan Bălan la Camera Deputaților și Gheorghe Flutur la Senat”, a spus Bălan.

 

Lungu: ”Fac un apel către cetățenii din cartierul Burdujeni să dea un vot pentru domnul deputat Ioan Bălan și sunt convins că nu vor regreta”

Primarul Ion Lungu a declarat că a venit în fața cetățenilor din cartierul Burdujeni pentru a garanta pentru Ioan Bălan. El a arătat că parteneriatul cu deputatul democrat liberal a funcționat foarte bine și speră că va continua și în mandatul 2012-2016. ”Azi cartierul Burdujeni nu diferă cu nimic de alt cartier al orașului. S-au făcut foarte multe lucruri bune aici și discutăm de școli, de grădinițe noi sau modernizate, parcuri, locuri de joacă, străzi modernizate, bulevarde lărgite, locuri de parcare. Sunt lucruri pe care le-am făcut împreună cu domnul deputat Bălan. L-am avut întotdeauna aproape și sunt convins că acest parteneriat dintre noi va da roade și în mandatul 2012-2016. Vreau să-l felicit pe domnul deputat pentru că a stat permanent în acest colegiu, în această zonă. Din respect pentru cetățeni el a dorit să facă o campanie din ușă în ușă și aici în cartierul Burdujeni. Fac un apel către cetățenii din cartierul Burdujeni dar și către cei din zona metropolitană să dea un vot pentru domnul deputat Ioan Bălan pe 9 decembrie și sunt convins că nu vor regreta. Acest vot îmi va permite să lucrez în continuare cu domnul deputat Bălan în acest colegiu”, a declarat Lungu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava