Concert pascal
MOPAN Suceava

Miercuri, 10 aprilie ora 17.00, în cadrul După-amiezilor francofone la Suceava, Alianța Franceză din Suceava, în colaborare cu Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea, organizează activitatea Les symboles traditionnels de Pâques, coordonată de prof. grad 1 Scutariu Mihaela-Petronela.

Activitatea va reuni un număr de 12 elevi din clasa a V-a A, de la Liceul Tehnologic „Vasile Gherasim” Marginea, care au început în acest an școlar studiul limbii franceze. Aceştia vor descoperi, într-o manieră ludică, elemente pascale specifice, dar și elemente comune celor două culturi, românească și franțuzească, prin jocuri de creație, de fantezie, de memorie, ghicitori, desene, rebusuri. Printre activităţile prevăzute se numără şi un concurs cu premii-surpriză precum și o vânătoare de ouă din ciocolată în spaţiul primitor al Alianţei Franceze din Suceava.

Prin activitatea propusă, doamna profesor Scutariu Mihaela-Petronela doreşte să promoveze valorile culturale comune celor două ţări, România şi Franţa, și să încurajeze elevii să descopere şi să respecte tradițiile specifice altor culturi. De asemenea, un alt obiectiv al activității, este încurajarea creativității şi a exprimării în limba franceză într-un context informal și motivant pentru elevi aflați la început de drum francofon.  Mai multe informații și documente video despre această activitate pot fi consultate pe adresa facebook a Alianței Franceze din Suceava: https://www.facebook.com/Alliance-Francaise-de-Suceava-100509888805151 precum și pe site-ul Alianței Franceze din Suceava: https://afsuceava.ro.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava