Concert pascal
MOPAN Suceava

Săptămâna trecută, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Suceava au susținut, la Centrul Cultural Dumbrăveni și Școala Gimnazială Nr. 4 din municipiul Suceava, o serie de activități de informare și conștientizare cu privire la efectele și consecințele asociate consumului de substanțe psihoactive, la care au participat peste 40 de părinți și 80 de tineri.

Aceste activități se subscriu campaniei naționale ”Familia – partener în lupta împotriva drogurilor”, care vizează informarea, educarea și conștientizarea părinților cu privire la efectele și consecințele consumului de droguri, prin participarea acestora la întâlniri cu specialiști în domeniul drogurilor.

Anul acesta, la nivelul județului Suceava, specialiştii CPECA vor continua să desfășoare astfel de activităţi de prevenire a consumului de droguri în rândul părinților. Printre subiectele abordate, se vor număra comunicarea asertivă, comunicarea intrafamilială, managementul emoțiilor, stabilirea și comunicarea regulilor, semne și simptome în consumul de droguri, gestionarea eficientă a relației părinte-copil, serviciile de asistență specializată oferite gratuit și confidențial de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava