Concert pascal
MOPAN Suceava

În această perioadă de week-end – 23-25 iunie a.c. – specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava din cadrul Agenției Naționale Antidrog sunt în mijlocul comunității sucevene pentru a promova mesaje de prevenire a consumului de alcool și droguri, în scopul conștientizării populației despre importanța luării unor decizii corecte și sănătoase de petrecere a timpului liber.

Activitățile avute în vedere sunt desfășurate în parteneriat cu polițiștii și jandarmii suceveni, împreună cu rețeaua proprie a Voluntarilor Antidrog.

În cadrul evenimentului este amenajat un punct de informare situat în zona Parcului Central din municpiul Suceava, unde toți cei interesați vor putea consulta diverse materiale promoționale și vor avea posibilitatea de a experimenta senzorial situația unei persoane care a consumat droguri sau a abuzat de alcool, prin intermediul unor ochelari didactici care distorsionează realitatea vizual – cromatică.

Vom desfășura diverse concursuri cu tematică antidrog, iar câștigătorii vor fi recompensați cu premii atractive, oferite de Consiliul Județean Suceava.

Recomandăm tuturor participanților să identifice punctul de prim ajutor, să nu consume alcool în exces, să manifeste prudență în relația cu alte persoane necunoscute, care le pot oferi substanțe sub diverse forme (băuturi, medicamente, țigări). De asemenea, dacă observă în jur persoane sub efectul unor substanțe, să evite o confruntare directă (pentru că orice conflict minor poate escalada) și să solicite ajutor personalului specializat.

Reamintim faptul că Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Suceava oferă, gratuit și confidențial, servicii de informare, evaluare, consiliere şi asistență specializată, pentru consumul şi dependența de droguri.

#FII LIBER !       #CONSUMUL DE DROGURI NE PRIVEȘTE PE TOȚI !

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava