Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Legendarul actor Gene Hackman, cunoscut pentru rolurile sale emblematice din filme precum The French Connection și Unforgiven, a fost văzut recent în Santa Fe, New Mexico, notează click.ro. Actorul în vârstă de 93 de ani, care nu a mai apărut pe marile ecrane de aproape două decenii, a fost văzut lucrând în curte la ferma sa, lăsând impresia că se menține în mare formă, potrivit Marca.

După munca în grădină, actorul s-a urcat la volan și s-a dus la un fast-food din zonă, unde s-a bucurat de o masă copioasă chiar în parcarea localului. Aceasta este una dintre rarele ocazii în care fanii l-au mai văzut public în ultimii ani pe legendarul actor.

În ciuda succesului său incredibil, Hackman s-a retras din actorie în 2008, după ce și-a promovat cel de-al treilea roman, „Escape From Andersonville”. Într-un interviu acordat lui Larry King în 2004, el a anunțat că nu mai avea niciun proiect cinematografic nou în plan și că, în opinia sa, cariera sa de actor s-a încheiat.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actor-legendar-imposibil-de-recunoscut-la-93-de-2248869.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava