Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

O actriță faimoasă a lăsat să i se vadă părul de la subraț în cadrul unei noi ședințe foto, din dorința de a-i face pe oameni să conștientizeze schimbările prin care trece corpul uman de-a lungul timpului, dar și ca să atragă atenția asupra importanței sănătății, nu a aspectului fizic, potrivit click.ro.

Este vorba despre actrița Rachel McAdams, care, la vârsta de 44 de ani, și-a arătat corpul cât mai natural, într-o ședință foto inedită, realizată de Bustle. Artista a dorit să arate frumusețea naturală, cu tot cu părul din zona de la axile. În fotografiile cu pricina, Rachel este întinsă pe o canapea de pluș, iar poziţia pe care o are scoate la iveală că la subraţ nu este epilată.

Imaginile au fost editate minim, chiar la cererea lui Rachel, care nu a dorit înlăturarea părului de la subraţ. Pilozitatea din aceaa zonă a fost vizibilă și într-o altă fotografie, în care ea a pozat într-o rochie albă, fără mâneci, care se lipea de corpul ei, așa cum arată și cei de la Dailymail.co.uk.

Citește mai multe și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/actrita-celebra-manifest-cu-parul-de-la-subrat-la-2259671.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava