Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Actrița Rebel Wilson, în vârstă de 42 de ani, și-a luat prin surpindere fanii. Vedeta a dezvăluit că iubește din nou și s-a fotografiat alături de cea care i-a readus zâmbetul pe chip: o femeie pe nume Ramona Agruma, notează click.ro.

Rebel Wilson este cunoscută pentru rolurile de comedie, dar și pentru curajul de care dă dovadă. Niciodată nu s-a sfiit să vorbească despre aspectele care țin de viața personală. Joi a demonstrat încă o dată că nu se teme de părerea celor din jur. Actrița a distribuit o imagine în care apare, stând la masă, alături de designerul Ramona Agruma. Ambele zâmbesc larg, iar Rebel este cea care clarifică motivul chiar în descrierea imaginii. Ramona Agruma nu este o simplă prietenă, ci iubita sa! „În tot acest timp credeam că am nevoie de un prinț, când în realitate o prințesa era cea de care aveam nevoie”, au fost cuvintele actriței, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/rebel-wilson-este-lesbiana-prima-poza-cu-iubita-637940.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava