Concert pascal
MOPAN Suceava

Adam Levine s-a oferit să plătească cheltuielile cu înmormântarea cântăreței Christina Grimmie, fostă membră a echipei sale de la emisiunea ‘The Voice’ care a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut săptămâna trecută în Orlando, informează contactmusic.com.

Solistul trupei Maroon 5 i-a fost mentor artistei de 22 de ani în cel de-al şaselea sezon al concursului de talente, în 2014, şi a ajutat-o să termine competiţia pe locul trei. După moartea Christinei, Adam nu a rămas indiferent şi a reacţionat rapid, oferind sprijin financiar familiei acesteia.

Marcus Grimmie, fratele Christinei, a scris, luni, pe contul său de Facebook: “Prima dată am auzit de la managerul surorii mele, Brian Teefy, că va organiza o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul familiei noastre. (…) În această dimineaţă, am aflat că Adam Levine a sunat-o personal pe mama mea şi i-a spus că va plăti pentru înmormântare. Am fost şocat. Acum, un prieten mi-a spus să mă uit pe pagina de strângeri de fonduri şi am văzut că s-au adunat 100 de mii de dolari. Nu pot exprima în cuvinte ceea ce simt… Chiar nu am cuvinte. Voi citi fiecare mesaj în parte. Sunt foarte derutat de tot ce se întâmplă, momentan. Tot ce pot face este să vă mulţumesc din suflet. Christinei i se va duce dorul şi nu va fi niciodată uitată. ”

Cu origini românești, cântăreaţa Christina Grimmie, de 22 de ani, fostă concurentă a emisiunii ‘The Voice’, a murit după ce a fost împuşcată la finalul unui concert pe care l-a susţinut, vineri, în Orlando. Christina Grimmie dădea autografe fanilor în momentul în care suspectul s-a apropiat de ea și a împușcat-o. A fost imobilizat pentru scurt timp de fratele Christinei, dar a reușit să scape și s-a sinucis în cele din urmă.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava