Concert pascal
MOPAN Suceava

Adda (30 de ani), pe numele ei Ada Alexandra Moldovan, duce o luptă grea și inegală cu o infecție de temut: borelioza sau Boala Lyme. Solista și-a schimbat total stilul de viață, a dat restart obiceiurilor nesănătoase și urmează un tratament agresiv. Adda a vorbit, din nou, despre chinul prin care trece, notează click.ro.

În luna februarie, Adda a aflat, după un an şi jumătate de investigaţii medicale, că are în corp două bacterii periculoase: bartonella și borellia. A început un tratament agresiv și a anunțat că se retrage din viața publică, pentru a se concentra pe această luptă, pe care obligatoriu trebuie să o câștige pentru sănătatea ei. Solista a fost deschisă și sinceră legat de această mare cumpămă prin care trece și își ține fanii virtuali la curent cu evoluția bolii, dar și cu stările ei emoționale. Așa se face că artista a avut din nou o apariție pe Instagram, dedicată acestui subiect. Iată care sunt noutățile anunțate de solistă.

„Eu am ales să bat nebunia asta din toate punctele de vedere: alimentar, chimic, spiritual. Borellia nu vine niciodată singură, vine cu o infecție. Ea este o spirochetă care se înmulțește. Aceste spirochete sunt ca niște viermișori care circulă liberi prin corpul tău și se pun unde vrea mușchiul lor: pe ficat, plămâni, în creier, în sânge, în celule, nervi, mușchi, depinde și de tipul Borelliei”, povestește Adda, pe care a ajutat-o, spune ea, stilul de viață sănătos pe care l-a adoptat în lupta cu boala, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/adda-confesiune-tulburatoare-despre-lupta-cu-564339.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava