• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Faimoasa cântăreață britanică Adele – cunoscută pentru baladele sale de dragoste – a înregistrat ‘o piesă rap obscenă’, în secret, împreună cu rapper-ul Tinnie Tempah și cu Labirinth, informează showbizspy.com. ”O cunosc foarte bine pe Adele, iar ea a fost cu mine și cu Labirinth în studio când am înregistrat cu acesta ‘Earthquake’. Are și ea această melodie înregistrată. Este chiar obscenă.”, a declarat Tinnie.

Rapper-ul a spus că Adele a înregistrat acest cântec pentru a face ‘un experiment’ și că, din ceea ce știe el, britanica nu are planuri să lanseze piesa ca single. ”Mi-a spus că, dacă vom da cuiva să asculte această piesă, ne va da în judecată. O voi face și îi voi spune – dă-mă în judecată!”, a mai spus Tinnie Tempah, potrivit aceleași surse.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ShowbizSpy
Showbiz Spy is the most exciting, star-spangled, up-to-date blog on the net when it comes to all things celeb. We know what they don’t want you to know. And we’re not afraid to tell you all about it.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava