Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele ‘a înghețat’ în timp ce s-a afla pe scena Grammy interpretând balada ‘All I Ask’, luni seară, când și-a dat seama că există probleme cu sonorizarea.

Cântăreața în vârstă de 27 de ani a stârnit un val de comentarii pe Twitter, fanii comentând că prestația sa nu a fost una tocmai strălucită. După incident, artista a scris pe același site de socializare, potrivit contactmusic.com: „Microfoanele amplasate pe pian au căzut peste corzile acestuia, din acest motiv s-a auzit așa. A părut că eu cânt fals. Se mai întâmplă și lucruri din astea.”

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres, Adele a explicat mai bine care a fost situația. Ea a spus, conform sursei citate: „Mi-am dat seama imediat. Și știam unde este microfonul, am vrut să-l ridic, dar pur și simplu am înghețat. Dar chiar am simţit că a mers bine. În culise părea că au rezolvat problema şi cum eu sunt mereu puțin mai exigentă am zis că e totul în regulă … că mi se pare mie! Am crezut că emoțiile sunt de vină.”

Decernarea premiilor Grammy a avut loc luni seară, la Los Angeles. Adele nu a fost nominalizată anul acesta la nicio categorie, dar a fost invitată să cânte. Din păcate, sonorizarea a făcut să pară că artista a cântat fals, spre dezamăgirea publicului, dar și a cântăreței.

Adele nu a fost singura care „a pățit-o”, mai mulţi artişti plângându-se de proasta sonorizare.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava