Concert pascal
MOPAN Suceava

Adele va cânta la gala de decernare a premiilor Grammy, în februarie, alături de Kendrick Lamar, care se află și în cursa pentru câștigarea unui premiu, potrivit contactmusic.com. Faimoasa cântăreață, câștigătoare a 10 premii Grammy, nu a primit anul acesta nicio o nominalizare la prestigioasele premii, pentru că și-a lansat albumul mult prea târziu.

Alături de autoarea hit-ului ‚Hello’ vor urca pe scenă, la eveniment, și The Weekend și Little Big Town, mai scrie sursa citată.

Kendrick Lamar este pretendentul de anul acesta la Premiile Grammy, cu 11 nominalizări, incluzând albumul anului, ‚To Pimp a Butterfly’, și cântecul anului, ‚Alright’, produs de Pharrell Williams. Cântăreaţa pop-country Taylor Swift, în vârstă de 25 de ani, ocupă locul al doilea în topul artiştilor care au primit cele mai multe nominalizări în acest an şi va concura la şapte categorii de premii. Rapperul canadian The Weeknd a primit tot şapte nominalizări, graţie albumului său ‚Beauty Behind the Madness’ şi single-ului ‚Can’t Feel My Face’. De asemenea, artiști precum Ed Sheeran, Bruno Mars, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Meghan Trainor și Lady Gaga sunt nominalizați la multe categorii importante și sunt așteptați să își facă apariția la ceremonia premiilor Grammy, care va avea loc pe 15 februarie și va fi prezentată de LL Cool J.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava