Adele nu este deloc afectată de comentariile răutăcioase făcute de diferite persoane la adresa rochiei pe care a purtat-o la gala de decernare a premiilor Grammy, potrivit contactmusic.com.

Faimoasa cântăreaţă în vârstă de 28 de ani – care a câştigat cinci trofee la gala Grammy 2017 – a fost comparată de critici cu Fiona din ‘Shrek’, din cauza rochiei verzi, marca Givenchy, pe care a purtat-o la prestigiosul eveniment. „Înainte de Grammy Awards mi-am făcut această rochie, apoi am purtat-o şi toată lumea mi-a spus că arăt ca Fiona din ‘Shrek’. Nu îmi pasă absolut deloc. Era o rochie Givenchy Couture, oamenii nu au decât să spună orice.”, a spus Adele în timpul unui concert susţinut în Perth, Australia, conform sursei citate.

Mai mult, cântăreaţa a făcut sacrificii pentru ca rochia să arate impecabil pe ea. „Am mers la sală. Evident, sunt o doamnă grăsuţă şi îmi place foarte mult să mănânc, dar am făcut sport de două ori pe zi pentru a intra în acea rochie Grivenchy, pentru că era cam strâmtă la început.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava