Toată lumea s-a întrebat din ce îşi câştigă Adelina Pestriţu banii după ce a dispărut de la tv. Bruneta a fost prezentatoarea unui late night show la Kanal d, dar din 2016, fosta gazdă a emisiunii „Wowbiz” s-a reorientat şi a început să fie mai activă pe reţelele sociale, unde are acum foarte mulţi urmăritori, notează click.ro.

Fosta prezentatoare Kanal d a vorbit despre câştigurile financiare din Instagram, bani care îi aduc satisfacţii financiare uriaşe, dar pe care îi şi reinvesteşte în imaginea ei. „Da, se câştigă foarte bine din viaţa de antreprenor sau influencer. Poţi să ai o viaţă liniştită din punct de vedere financiar. Poţi susţine o viaţă mai mult decât decentă. Îţi poţi pune economii deoparte, îţi poţi permite să achiţi o rată, să-ţi cumperi ce îţi doreşti, dar în aceeaşi măsură cheltuielile sunt tot pe acolo. Viaţa aceasta de antreprenor implică foarte mult. Întreţinerea este de la un anumit punct solicitantă, când tu de dimineaţă şi până seara trebuie să fii ca şi scoasă din cutie. Practic ăsta este jobul meu. Dacă nu sunt scoasă din cutie, s-ar putea ca mâine brand-urile să nu mă mai caute să le reprezint.”, i-a mărturisit bruneta Cristinei Şişcanu, fosta sa colegă, la emisiunea pe care soţia lui Mădălin Ionescu o are pe Facebook, potrivit sursei citate.
Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/adelina-pestritu-marturisiri-despre-castigurile-fabuloase-din-instagram-poti-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava