Concert pascal
MOPAN Suceava

Rihanna (31) a fost desemnată recent cea mai bogată cântăreaţă din lume având o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari şi detronând-o pe Madonna, care în prezent ocupă poziţia secundă cu 570 de milioane de dolari în conturi. După munca asiduă pe care a depus-o pentru promovarea noii linii de lenjerie intimă şi a cosmeticelor Fenty Beauty, Rihanna a plecat într-o binemeritată vacanţă alături de cel care îi este alături la bine şi la ră, iubitul miliardar Hassan Jameel (30), notează click.ro.

Rihanna şi Hassan Jameel sunt împreună din anul 2017 şi par să trăiască o poveste de dragoste ca în poveşti, judecând după zâmbetele largi şi privirile cu subînţeles pe care artista i le-a aruncat iubitului său în timpul mesei. Îmbrăcată lejer, într-o rochie albă şi cu o pereche de sandale, fără pic de machiaj, aşa s-a plimbat Rihanna la braţul iubitului miliardar pe străduţele pitoreşti din Italia. În ciuda faptului că nu a confirmat niciodată în mod oficial relaţia pe care o are cu Hassan, Rihanna a vorbit despre faptul că este într-o relaţie cu cineva care merită timpul şi afecţiunea sa, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/rihanna-indragostita-pana-peste-cap-de-iubitul-miliardar-cum-au-fost-surprinsi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava