• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Rihanna (31) a fost desemnată recent cea mai bogată cântăreaţă din lume având o avere de aproximativ 600 de milioane de dolari şi detronând-o pe Madonna, care în prezent ocupă poziţia secundă cu 570 de milioane de dolari în conturi. După munca asiduă pe care a depus-o pentru promovarea noii linii de lenjerie intimă şi a cosmeticelor Fenty Beauty, Rihanna a plecat într-o binemeritată vacanţă alături de cel care îi este alături la bine şi la ră, iubitul miliardar Hassan Jameel (30), notează click.ro.

Rihanna şi Hassan Jameel sunt împreună din anul 2017 şi par să trăiască o poveste de dragoste ca în poveşti, judecând după zâmbetele largi şi privirile cu subînţeles pe care artista i le-a aruncat iubitului său în timpul mesei. Îmbrăcată lejer, într-o rochie albă şi cu o pereche de sandale, fără pic de machiaj, aşa s-a plimbat Rihanna la braţul iubitului miliardar pe străduţele pitoreşti din Italia. În ciuda faptului că nu a confirmat niciodată în mod oficial relaţia pe care o are cu Hassan, Rihanna a vorbit despre faptul că este într-o relaţie cu cineva care merită timpul şi afecţiunea sa, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/rihanna-indragostita-pana-peste-cap-de-iubitul-miliardar-cum-au-fost-surprinsi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava