Concert pascal
MOPAN Suceava

Serialul „Las Fierbiţi” a fost lider absolut de audienţă pe 6 decembrie, când s-a difuzat episodul 38 din sezonul actual. Bobiţă a rămas fără cârciumă, după combinaţiile eşuate ale lui Dorel. Localul din Fierbinţi s-a făcut scrum, în urma unei explozii care i-a şocat pe toţi. Peste 2,2 milioane de telespectatori au văzut scena incendiului. Click! îţi spune ce se întâmplă cu adevărat în localitatea ialomiţeană devenită celebră.

În realitate, barul e bine mersi pe uliţa din Fierbinţi Târg, iar adevărul proprietar al cârciumii, Cristi „Neamţu” Sauciuc, a dezvăluit pentru Click! care e povestea din spatele incidentului pe care l-am urmărit cu sufletul la gură la tv.

„Nu cred că se mai filmează de la anul aici la mine. Şi-au cumpărat un teren aici, vor să mute acolo şi vor să construiască mai multe platouri de filmare, un bar nou, cârciuma lui Oaie etc. Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc, dar dacă mă apuc să povestesc mai multe ar ieşi un episod mai interesant ca al lor. (…) Nu ştiu dacă o să mai aibă acelaşi succes, dar vom vedea ce va urma.”, a mai spus adevăratul Bobiţă pentru Click!.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/primetime/adevaratul-bobita-din-las-fierbinti-atac-la-2228153.html

Adevăratul Bobiță din Las Fierbinți, atac la adresa producătorilor celebrului serial: „Boncea a schimbat regulile, probabil sunt şi banii la mijloc”, 4.0 out of 10 based on 4 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (4 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava