Concert pascal
MOPAN Suceava

George Buhnici creează o nouă controversă. Fostul prezentator de la Pro TV a făcut câteva afirmații surprinzătoare despre scumpirile care au afectat enorm viețile tuturor. Într-o perioadă în care milioane de români se zbat din greu pentru a supraviețui uraganului provocat de inflația uriașă, opinia lui Buhnici s-ar putea să-i scoată din minți pe mulți dintre cetățeni, notează click.ro.

După ce a agitat spiritele în vară, atunci când a criticat femeile cu celulită și a spus că are noroc că soția lui arată ca o „minoră”, George Buhnici a postat câteva tweet-uri care ar putea crea din nou scântei. În cel mai contestat mesaj, fostul jurnalist consideră că scumpirile sunt binevenite pentru că oamenii nu mai vor „să iasă la muncă” cât timp au „bani de cheluit”.

„Nimeni nu vrea să iasă la muncă, atâta vreme cât are bani de cheltuit. Problema e că banii nu au valoare doar pentru că scrie pe ei. De aceea, scumpirile sunt singura metodă să scoți planeta la muncă după ce am aflat cu toții că se poate munci altfel sau mai puțin”, a scris Buhnici pe contul său de Twitter, potrivit sursei citate.

Citește mai multe pe: https://click.ro/actualitate/fapt-divers/george-buhnici-ii-scoate-din-minti-pe-romani-2228065.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava