Concert pascal
MOPAN Suceava

Numele lui Alain Delon este unul ușor recunoscut de către toți românii. Actorul francez a jucat în zeci de filme de-a lungul deceniilor, iar când vine vorba despre viața sa amoroasă, un nume reușește să se desprindă din mulțime: cel al actriței Mireille Darc, alături de care Alain Delon a trăit vreme de 15 ani. El a descris-o pe actriță drept femeia vieții sale, potrivit click.ro.

Actorul francez a avut o poveste intensă de dragoste alături de Mireille Darc, în timp ce cariera sa era la apogeu. Cei doi au fost împreună de când Alain Delon avea doar 33 de ani, în cele din urmă relația lor ajungând la final când acesta ajunsese deja la vârsta de 48 de ani, iar cei doi au fost fericiți împreună, deși actrița nu putea avea copii. Comparată de multă lume cu alt simbol al Franței, Brigitte Bardot, actorul spunea despre Mireille Darc că a fost „ea a fost femeia vieții mele.” Aceasta a încetat din viață în anul 2017, iar Alain Delon a declarat atunci că „mă bucur că am acum 81 de ani (…) că nu mi-au mai rămas mulţi ani de trăit fără ea.”

Chiar dacă cei doi s-au despărțit, iar ambii și-au găsit noi parteneri de viață, Alain Delon și Mireille Darc au rămas buni prieteni pentru tot restul vieții, potrivit sursei citate.

Mai multe detalii, accesând: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/adevarul-despre-marea-iubirea-a-celebrului-alain-2267163.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava