Concert pascal
MOPAN Suceava

Tatăl Deliei Matache a renunțat la călugărie după 20 de ani. Ion Matache s-a întors acasă, la familie, pe fondul unor probleme grave de sănătate și locuiește acum împreună cu soția sa, Gina Matache, în București, într-un apartament. Cei doi trăiesc, însă, în camere separate, iar mama Deliei speră să-și refacă viața alături de alt bărbat, notează click.ro.

După 20 de ani de călugărie, bărbatul s-a întors de pe Muntele Athos în 2018, acuzând grave probleme de sănătate. El a suferit atunci o operație la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice. Mama Deliei Matache l-a primit înapoi acasă, însă cei doi sunt doar colegi de apartament în prezent.

„El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur. Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart două-trei lemne? Mu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a dezvăluit Gina Matache, în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tvm conform sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet pe: https://click.ro/primetime/adevarul-dureros-despre-intoarcerea-tatalui-deliei-2308555.html

Adevărul dureros despre întoarcerea tatălui Deliei de la Muntele Athos! Gina Matache: „E un om bolnav. L-am primit înapoi. Nu m-a lăsat inima”, 8.7 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.7/10 (3 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava