Concert pascal
MOPAN Suceava

Procesul dintre Johnny Depp și Amber Heard se desfășoară deja de mai bine de o lună, iar declarațiile actorilor țin primele pagini ale ziarelor de scandal din întreaga lumea. Cu toate acestea, fanii sunt de părere că mai multe lucruri importante se petrec în viața „Piratului din Caraibe”, de când și-a făcut apariția pentru pima dată la tribunal, notează click.ro.

Procesul dintre Amber Heard și Johnny Depp este departe de a se termina, iar fanii așteaptă cu sufletul la gură orice nouă înfățișare, pentru a afla noi detalii despre mariajul aparent toxic al celor doi actori. Taberele s-au împărțit și există două grupuri de persoane: susținătorii lui Johnny Depp și cei ai lui Amber Heard. Recent, însă, un cel de-al treilea grup și-a făcut apariția pe rețelele de socializare și, în mod surprinzător, acești internauți sunt #team Camille Vasquez.

În cazul în care vă întrebați cine este această Camille Vasquez, ei bine… avocata actorului! Specialista face parte din echipa pe care Johnny Depp a angajat-o pentru a se apăra de acuzațiile lansate de Amber Heard, iar interacțiunile pe care cei doi le-au avut în sala de tribunal îi trimit pe fani cu gândul la o relație nu tocmai profesională, ci amoroasă, potrivit sursei citate. Cei doi au împărtășit mai multe momente tandre în timpul procesului, iar fani din întreaga lume au putut observa „ocheadele” pe care actorul și avocata lui și le tot aruncă. Mai mult decât atât, în câteva dintre imaginile transmise live în timpul streaming-ului online se poate observa cum Camille Vasquez îl mângâie și chiar îmbrățișează pe Johnny Depp.

Citește mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/adio-amber-heard-johnny-depp-relatie-avocata-635753.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava