Concert pascal
MOPAN Suceava

Începând de vineri, Johnny Depp şi Amber Heard sunt, oficial, divorţaţi, informează contactmusic.com. Amber Heard a fost cea care a cerut divorţul de Johnny Depp, în mai 2016, după doar 18 luni de căsătorie. Cuplul nu a avut un contract prenupţial.

În august, actorul a fost de acord să-i dea fostei sale soţii 7 milioane de dolari, sumă pe care Heard a primit-o în urma divorţului şi despre care a spus că o va dona unor organizaţii de caritate. De asemenea, Amber a primit şi custodia celor doi câini ai cuplului, Pistol şi Boo. Potrivit TMZ, Johnny va păstra proprietăţile cuplului, care includ vile în L.A., Colorado, Kentucky, Bahamas şi Franţa, dar şi numeroasele maşini, motociclete, vapoare etc.

Avocata lui Johnny Depp, Laura Wasser, a spus pentru TMZ, conform ContactMusic: „Suntem fericiţi că s-a încheiat acest capitol neplăcut din viaţa domnului Depp şi a familiei lui.”

Avocatul lui Amber Heard, Pierce O’Donnell, a declarat, la rândul său, pentru revista People: „Este o zi minunată. Tot ce a vrut Amber a fost divorţul, iar acum dorinţa i s-a îndeplinit. Citându-l pe Gerald Ford: ‘Lungul coşmar naţional s-a sfârşit’.”

Niciunul dintre actori nu a cerut sprijin financiar şi, atât Johnny, cât şi Heard au decis să-şi plătească singuri cheltuielile de judecată. De asemenea, niciunul dintre ei nu are voie să discute despre relaţia lor public.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava