Concert pascal
MOPAN Suceava

Noua echipă de fotbal a Sucevei, cel puţin după denumire, Foresta Suceava, a început organizarea activităţii pe baze noi. După ce au reuşit înregimentarea fotbaliştilor Marius Matei, Bogdan Rusu şi Răzvan Avram, de la FC Braşov, oficialii clubului Foresta au bătut palma şi cu antrenorul Adrian Iencsi, iar preşedinte al Consiliului de Administraţie al clubului a fost numit Andrei Ciutac.

Fostul component al echipei Rapid Bucureşti şi al naţionalei României a fost prezent la începutul acestei săptămâni la Suceava pentru a discuta faţă în faţă cu conducătorii clubului. Apoi a cerut un timp de gândire, şi după scurt timp a anunţat că este dispus să preia conducerea tehnică a Forestei, urmând să înceapă munca imediat.

Posesor al licenţei Pro, Adrian Iencsi (41 de ani) şi-a început cariera de antrenor în urmă cu patru sezoane, pregătind până acum formaţii precum CS Corbeanca, CS Popeşti Leordeni, FC Voluntari, pe care a promovat-o în Liga a II-a, Apollon Limassol (Cipru), ca secund al lui Ioan Andone, FC Hunedoara şi Sporting Măgurele.

Ca jucător, Adrian Iencsi a fost format de Ceahlăul Piatra Neamţ, trecându-şi ulterior în palmares echipe ca Rapid Bucureşti, cucerind împreună cu giuleştenii două campionate şi două cupe ale României, Spartak Moscova, Apollon Limassol, Kapfenberg (Austria), Concordia Chiajna şi FCM Târgu Mureş. A strâns şi 30 de prezenţe în echipa naţională, înscriind un gol.

Gruparea suceveană a anunţat la mijlocul acestei săptămâni numirea lui Andrei Ciutac în funcţia de preşedintele al Consiliului de Administraţie, un tânăr jurist care s-a implicat mult în lansarea noului proiect Foresta, nefiind abandonată în totalitate nici pista Dorin Goian pentru postul de preşedinte executiv.

„Pot să vă anunţ că am primit hotărârea judecătorească prin care ni s-a aprobat schimbarea de nume din ACS Rapid CFR Suceava în ACS Foresta Suceava, iar Federaţia Română de Fotbal şi-a dat avizul pentru înscrierea echipei în campionat cu noua titulatură”, a declarat Andrei Ciutac.

Şansele ca noua Foresta să evolueze în eşalonul secund în sezonul viitor, profitând de problemele financiare şi organizatorice cu care se confruntă o serie de formaţii precum Petrolul Ploieşti, ACS Berceni sau FCM Baia Mare, sunt foarte mari, din moment ce oficialii clubului au fost sunaţi din partea FRF pentru a grăbi lucrările care trebuiesc făcute la stadion, necesare omologării pentru Liga a II-a.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava