Concert pascal
MOPAN Suceava

Se spune că viața bate filmul și acest lucru e valabil și pentru Adrian Nartea, interpretul lui Vlad din serialul cu același nume, de la Pro TV. Actorul a avut o tumoare la cap, a fost operat, iar această cumpănă a devenit parte din scenariul producției în care joacă. Cum filmările se vor termina în curând, reporterii Click! au stat de vorbă cu actorul și au aflat ce își dorește să facă în continuare.

Actorul Adrian Nartea (40 de ani), protagonistul din „Vlad”, a spus ce planuri are după ce se va încheia producția de succes, care i-a schimbat viața. „Am revenit cu ultimul sezon, pentru care momentan încă filmez. O să-mi fie dor de echipă, normal că îmi va fi! A fost o perioadă atât de frumoasă și importantă în viața mea, au fost atât de mulți oameni mișto pe care i-am cunoscut, am avut ocazia de a lucra cu o super echipă și fiecare dintre aceștia mi-a devenit mai mult decât coleg, prieten. Ne bucurăm la maximum de faptul că încă mai avem filmări și mai putem petrece timp împreună, mai putem scrie o ultimă filă a amintirilor pe care le vom păstra și peste ani”, a spus el pentru Click!.

Citește mai multe EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-adrian-nartea-se-destainuie-la-final-de-vlad-bucuriile-si-necazurile-pe

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava