Concert pascal
MOPAN Suceava

Anamaria Prodan mai dă o lovitură în afaceri! Și-a deschis, mai nou, agenție imobiliară și vinde case în Dubai. Impresara vrea să-i ferească de țepele imobiliare pe românii care-și doresc locuințe de lux în Emirate.

În ultima perioadă, mulți români cu bani sunt momiți să-și cumpere proprietăți în Dubai, pe motiv că ar fi ieftine ca braga. Mulți dintre aceștia, însă, s-au lovit de probleme mari atunci când au decis să-și cumpere o locuință în Emirate. S-au plâns că au fost țepuiți și că au rămas fără bani.

Anamaria Prodan (50 de ani) a locuit ani întregi în Dubai, unde deține încă proprietăți, prin urmare, știe cam tot ce mișcă pe piața imobiliară din zonă. Așa că, impresara, a decis că e vremea să-și extindă orizontul în afaceri și a deschis, recent, o agenție imobiliară, prin care îi ajută pe români să-și cumpere case în Dubai, fără a mai exista riscul de a mai fi păcăliți.

„Deoarece am locuit și locuiesc în Emirate, toți cunoscuții mă tot sunau că au fost pacăliți în Dubai de diferiți agenți imobiliari. Așa că am decis, alături de partenerul meu Gabriel Nicolaev, să deschidem o agenție în Dubai, cu sucursala în București pentru ca românii să meargă să vadă cu ochii lor despre ce este vorba, nu să-și dea economiile pe vorbele tuturor neaveniților, care se bucură la un comision de câteva mii de dolari și îi păcălesc pe toți. Eu vreau să-i feresc pe români de țepe!”, a povestit impresara, în exclusivitate pentru Click!

„Aș vrea să ma sune toți cei ce au fost pacăliți, căci în Emirate se poate rezolva totul, iar cine a păcălit merge la închisoare ani grei. Avem divizie specială care se ocupă de așa ceva. Cu avocați și tot ce este nevoie pentru a arăta că românii nu-s proștii Pământului ca să fie pacăliți de toți neaveniții“, a mai spus vedeta, pentru Click!

Sursa foto: Facebook

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/afacerea-cu-care-anamaria-prodan-spera-sa-dea-2293760.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava