Concert pascal
MOPAN Suceava

Celebrităţile de la Hollywood nu pleacă niciodată la drum cu un partener dacă nu au un contract prenupţial în dotare, iar dorinţele lor sunt din cele mai bizare. Dacă Ben Affleck a vrut mai mult sex de la Jennifer Lopez, Nicole Kidman a vrut să se asigure că soţul ei, Keith Urban, nu se va mai droga niciodată, notează click.ro.

Ben Affleck şi Jennifer Lopez

Ben Affleck şi Jennifer Lopez nu s-au căsătorit niciodată, dar s-au logodit. Asta înseamnă un singur lucru la Hollywood, că trebuie să semneze un contract pre-conjugal. Recunoscută pentru gelozia de care se lasă dominată, Lopez i-a cerut lui Ben să îi dea jumătatea din proprietatea pe care o deţine dacă o va înşela. Cererea actorului a fost diferită.

Kim Kardashian şi Kanye West

Dacă se separă, Kanye va trebui să îi plătească lui Kim 10 milioane de dolari, dar să renunţe şi la vila în care trăiesc. Ba mai mult, să uite şi de toate cadourile valoroase pe care i le-a oferit jumătăţii sale. Pe de altă parte, Kim nu ar trebui să împartă nimic cu el din ce a câştigat datorită reality show-ului său.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/affleck-vrut-mai-mult-sex-de-la-jennifer-lopez-nicole-kidman-cerut-ca-keith-urban

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava