• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Sir Paul McCartney a dezvăluit că prețuita lui chitară bas, legendara Hofner 1963, are parte de un loc la clasa întâi, când călătorește prin lume, potrivit contactmusic.com. Starul Beatles a recunoscut că legendara chitară bas Hofner 1963 are parte de tratament preferențial de fiecare dată când zboară, instrumentul având propriul loc și centură de siguranță.

El a zis pentru ziarul The Sun: ˝Asistentul meu (John Hammel) are grijă de ea ca de propriul copil și nu lasă pe nimeni să o atingă.˝ ˝Este foarte serios în această privință – mai mult decât mine. Câteodată are propriul ei loc și centură de siguranță.˝ Nu este o surpriză că Paul, în vârstă de 72 de ani, vrea să trateze instrumentul în stil regal, după ce o chitară folosită de colegul lui de trupă, starul George Harrison, s-a vândut recent cu peste 300.000 de lire sterline, mai notează sursa citată.

Rar întâlnitul model Maton MS-500 Mastersound se crede că a fost folosit de interpretul piesei ´Hey Jude´ în timpul perioadei de apogeu a grupului The Beatles, în anul 1963.

Chitara a fost ținută într-un pod, de proprietarul ei anterior, timp de 20 de ani, înainte de a fi expusă la Centrul Național pentru Muzică Populară (acum închis) din Sheffield, Anglia.

Apoi a fost vândută unui colecționar privat din Leeds, care a plătit 23.000 de lire sterline pentru ea, înainte de a fi scoasă la licitație din nou, recent, la o vânzare organizată în numele istoriei muzicale la New York, unde a încasat suma consistentă de șase cifre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava