Concert pascal
MOPAN Suceava

Sir Paul McCartney a dezvăluit că prețuita lui chitară bas, legendara Hofner 1963, are parte de un loc la clasa întâi, când călătorește prin lume, potrivit contactmusic.com. Starul Beatles a recunoscut că legendara chitară bas Hofner 1963 are parte de tratament preferențial de fiecare dată când zboară, instrumentul având propriul loc și centură de siguranță.

El a zis pentru ziarul The Sun: ˝Asistentul meu (John Hammel) are grijă de ea ca de propriul copil și nu lasă pe nimeni să o atingă.˝ ˝Este foarte serios în această privință – mai mult decât mine. Câteodată are propriul ei loc și centură de siguranță.˝ Nu este o surpriză că Paul, în vârstă de 72 de ani, vrea să trateze instrumentul în stil regal, după ce o chitară folosită de colegul lui de trupă, starul George Harrison, s-a vândut recent cu peste 300.000 de lire sterline, mai notează sursa citată.

Rar întâlnitul model Maton MS-500 Mastersound se crede că a fost folosit de interpretul piesei ´Hey Jude´ în timpul perioadei de apogeu a grupului The Beatles, în anul 1963.

Chitara a fost ținută într-un pod, de proprietarul ei anterior, timp de 20 de ani, înainte de a fi expusă la Centrul Național pentru Muzică Populară (acum închis) din Sheffield, Anglia.

Apoi a fost vândută unui colecționar privat din Leeds, care a plătit 23.000 de lire sterline pentru ea, înainte de a fi scoasă la licitație din nou, recent, la o vânzare organizată în numele istoriei muzicale la New York, unde a încasat suma consistentă de șase cifre.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava