Concert pascal
MOPAN Suceava

Finalistă în al doilea sezon X Factor, Natalia Selegean i-a impresionat pe români cu forța vocii sale. Prima oară când a apărut pe scena X Factor, Natalia Selegean i-a acordat o lecție de autoapărare juratului Cheloo. Din acel moment, toată lumea a aflat despre polițista din Oradea care are o voce de exceție.

Nati, după cum o alintă fanii, se pregătește acum de lansarea primului său single și, de asemenea, de lansarea primului videoclip. Alături de echipa ei, orădeanca și-a creat un super look, dar deocamdată nu dă niciun detaliu despre piesă.

”Tot ce pot declara acum este că am terminat filmările pentru clip și, în curând, veți putea asculta noul meu single. Este o piesă pe care am făcut-o în colaborare cu Deepside Deejays și sunt convinsă că o să vă placă. Și da, noul meu look are legătură cu lansarea ce va avea loc foarte, foarte curând”, a declarat Natalia Selegea.

Natalia Slegean este finalista celui de-al doilea sezon X Factor. Polițista din Oradea i-a cucerit pe români cu forța vocii sale. În prezent, Natalia lucrează la primul său album, primul single urmând a fi lansat foarte curând în luna decembrie. În continuare, artista este polițistă în Oradea.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava