Comenzi MOPAN Suceava

Agenții economici din municipiul Suceava au stabilit să se asocieze pentru pregătirea strategiei privind învățământul dual şi promovarea acestei forme de învățământ. Hotărârea a fost luată în uma întâlnirii pe care reprezentanții agenților economici au avut-o miercuri la sediul Primăriei Suceava cu primarul Ion Lungu și cu reprezentanții colegiilor tehnice din  învățământ în vederea pregătirii planului de învățământ dual pentru anul 2020 – 2021.

”O parte dintre ei au semnat deja parteneriate pentru învățământul dual şi vor să califice forță de muncă prin această formă de învățământ. S-a stabilit să se facă o asociere a agenților economici pentru pregătirea strategiei privind învățământul dual în orașul nostru şi promovarea acestei forme de învățământ. De asemenea, s-a convenit, să ne adresăm la Ministerul Educației Naționale şi la Ministerul Muncii şi Justiției Sociale pentru completarea nomenclatorului de meserii care sunt solicitate de agenții economici, dar care astăzi nu sunt clasificate”, a declarat Lungu.

El a spus că Primăria va sprijini învățământul dual pentru a asigura forță de muncă calificată în Municipiul Suceava. Următoarea întâlnire pe aceasta temă va avea loc pe 29 martie 2019.

Agenții economici din municipiul Suceava se asociază pentru pregătirea strategiei privind învățământul dual, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava