Concert pascal
MOPAN Suceava

Lotul echipei de fotbal Foresta Suceava s-a reunit la începutul acestei săptămâni pentru pregătirea de vară a noului sezon competițional. A fost aglomerație mare la stadionul ”Areni”, nu mai puțin de 27 de jucători fiind prezenți la primul antrenament din iulie.

Dacă nu se știu încă numele tuturor celor care vor evolua la Foresta Suceava, se știe totuși numele noului antrenor, Ionuț Moșteanu. Acesta a stat pe banca tehnică a echipelor, FC Vaslui sau FC Argeș, în Liga I, ca principal, iar ca secund a activat la Universitatea Craiova, CFR Cluj, Pandurii Târgu Jiu sau Politehnica Iași. Ca și fotbalist, a evoluat pentru Metalul București, FC Onești, FC Vaslui sau CS Otopeni, fiind legitimat pentru un sezon și la Bucovina Suceava.

Trebuie precizat că lotul Forestei a cunoscut transformări importante în intersezon. 10 tineri jucători de la Sporting Juniorul Vaslui au semnat contracte de joc pe o perioadă de 3 ani cu gruparea suceveană, sub comanda lui Moșteanu mai aflându-se și 6 tineri fotbaliști africani, patru din Camerun și doi din Nigeria, care vor fi testați în perioada următoare. De asemenea, la Suceava au ajuns și basarabenii Tudor Cârlan, fundaș dreapta, de la Dacia Buiucani,  Serghei Tofan și Ruslan Chelari, mijlocaș, ambii de la Speranța Nisiporeni.

Dintre fotbaliștii care au activat pe Areni în sezonul precedent, la primul antrenament al verii, au participat Robert Martin, Lucian Sîncelean, Darius Vultur, Vlad Cimbru și Ciprian Hostiuc.

Nu mai puțin de șapte meciuri amicale vor disputa „galben-verzii” în intersezon, cu Șomuz Fălticeni (21 iulie), Ceahlăul Piatra Neamț (24 iulie), Oțelul Galați (30 iulie), Știința Miroslava (7 august), Aerostar Bacău (11 august), Dante Botoșani (14 august) și Șomuz Fălticeni (20 august).

Ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a III-a este programată să înceapă pe data de 28 august.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava