Concert pascal
MOPAN Suceava

Aida Parascan (39 de ani) trece prin momente dramatice! Însărcinată în cinci luni, câștigătoarea MasterChef a fost nevoită să nască natural bebelușul care se oprise din evoluție de patru săptămâni și intrase deja în descompunere. Vedeta face acuzații grave la adresa medicului care i-a monitorizat sarcina, potrivit Click!

Aida Parascan a fost nevoită să nască natural, pentru a nu se supune riscurilor. Nașterea a durat aproximativ șase ore și jumătate. “Nici medicii nu au o explicație, pentru că două zile mi s-au făcut analize și au fost perfecte. Colul uterin era înalt, dur, nu existau riscuri de avort spontan, lichidul era foarte mult, placenta era perfect lipită de peretele uterului. Nici ei nu-și explică, pentru că asta se întâmplă când mama nu e bine, când sunt șocuri, dar eu chiar nu am avut niciun fel de nimic”, a spus Aida Parascan, la “Acces Direct”, conform sursei citate.

Fătul, ajuns la cinci luni, ar fi fost întreg la naștere, însă medicii i-au spus vedetei că acesta ar fi început să se descompună.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/aida-parascan-il-acuza-pe-medicul-care-i-monitorizat-sarcina-bebelusul-incepuse-sa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava