Concert pascal
MOPAN Suceava

Mare surpriză! La 17 ani de la finalul serialului “Prietenii tăi”, vedetele sale au apărut în noul film”Prietenii tăi: Reuniunea”. Bărbaţii s-au schimbat mult, femeile mai puţin, notează click.ro.

Fanii celebrului serial au constatat însă că Monica Geller, interpretată de Courteney Cox (56 de ani), Chandler Bing, încarnat de Matthew Perry (51 de ani), Ross Geller, întruchipat de David Schwimmer (54 de ani), Rachel Green, interpretată de Jennifer Aniston (52 de ani), Joey Tribbiani, personaj jucat de Matt LeBlanc (53 de ani), şi Phoebe Buffay, alias Lisa Kudrow (57 de ani), nu mai sunt chiar la fel.

Cel mai mult s-a schimbat Matthew Perry. Cel mai bine arată Jennifer Aniston, care a rămas una dintre cele mai curtate actriţe de la Hollywood pentru roluri. Ea e aproape neschimbată. Courtney Cox se ţine şi ea bine. Lisa Kudrow arată şi ea bine, deşi nu concepe să-şi facă operaţii estetice. Matt LeBlanc, care are o avere de 80 de milioane de dolari, a mai îmbătrânit, iar David Schwimmer , care are o avere de 85 de milioane de dolari, pare mai îmbătrânit, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/ce-schimbati-sunt-actorii-din-prietenii-tai-dupa-17-ani

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava