MOPAN Suceava

AJOFM Suceava organizează vineri, 24 aprilie 2015, la Iulius Mall Suceava, la parter, în zona liftului panoramic, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, deschiderea oficială fiind de la ora 10:00.

Evenimentul are loc simultan și în localitățile Fălticeni, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc. Din cifrele anunţate până în prezent, bursa a înregistrat un număr de 436 de locuri vacante la nivelul județului, din care: 227 de posturi sunt scoase la concurs în Suceava, 54 la Fălticeni, 114 la Rădăuți și 41 la Cîmpulung Moldovenesc. Vor fi prezenți cel puțin 85 de angajatori, 35 confirmând deja prezența la bursa din Suceava, 12 la bursa din Fălticeni, 19 la bursa din Rădăuți și 19 la bursa din Cîmpulung Moldovenesc. Alături de oferte de locuri vacante pe plan local, persoanele interesate vor putea consulta și solicita consiliere pentru a ocupa locuri vacante în străinătate, mediate prin rețeaua EURES a serviciilor publice din Europa. Sunt disponibile un numar de 203 locuri vacante în Germania, Malta, Franța și Suedia.

La nivelul acestei etape de monitorizare a bursei, cele mai solicitate meserii sunt confecționerii de îmbrăcăminte, tâmplarii, dulgherii și șoferii, un număr important de posturi vacante solicitând și calificările precum asistent relații publice și comunicare (în limba italiană), lucrător comercial, electrician sau bucătar. Dintre cele mai căutate specializări cu studii superioare rămân, în continuare, inginerii și economiștii, la nivelul județului oferta pentru nivelul superior de studii ajungând la 28 de posturi, până în prezent.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava