Concert pascal
MOPAN Suceava

Al Pacino a vrut să-i schimbe numele în ‘Sonny Scott’ la începutul carierei sale. Starul în vârstă de 74 de ani a fost sfătuit să se folosească de porecla sa când a început să lucreze în industria filmului, pentru că, la acea vreme, ‘numele etnice’ nu prea aveau trecere.

„În vremurile trecute, înAmerica, dacă aveai un nume etnic, îl schimbai. Nu conta că era evreiesc, italian, spaniol, sau de orice altă natură, asian – trebuia să-ți schimbi numele. Tony Curtis, numele lui real a fost Bernie Schwartz. Bernie Schwartz a locuit în același cartier ca mine. (Și-a schimbat numele) pentru că americano-italienii nu prea aveau trecere. Am început să joc în filme încă de când eram foarte tânăr, iar ei mi-au spus: ‘Ei bine, vei intra în industria filmului, va trebui să-ți schimbi numele’. Așa că m-am gândit, ‘Sonny Scoutt’. Era de neconceput să ai un nume care să se termine cu o vocală. Cine știe de ce, nu știu, poate era ceva legat de cel de-al doilea război mondial, sau poate din cauza migrației în State – migram acolo în anii 1900 și eram cei de care lumea trebuia să se ferească.”, a povestit Al Pacino, potrivit contactmusic.com.

Cu toate acestea, legendarul actor de la Hollywood a reușit să-și păstreze propriul nume, datorită unuia dintre profesorii său de actorie, Lee Strasberg, despre care Al a spus că a fost unul dintre puținii oamenii care au reușit să-i pronunțe numele corect din prima.

„Cred că datorită faptului că la vârsta de 25 de ani am ajuns la Studioul Actorilor și profesorul Lee Strasberg mi-a citit corect numele (mi-am păstrat propriul nume). El a spus: ‘Și îl avem aici și pe Al Pacino’, și pentru prima dată cineva citise ‘ch’, iar eu mi-am spus: ‘Îmi place tipul ăsta!’. Profesorii de la școală îmi stâlceau mereu numele – auzeam mereu ‘Al Pakani’, ‘Pakouni’, ‘Pakano’. Eu mereu le spuneam: ‘Nu – Pacino. Ch, Cino – Pacino’. Probabil că singurul lucru pe care l-am știut în școală a fost numele meu.”, a mai spus faimosul actor, potrivit sursei citate.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava