Festivalul international Ciprian Porumbescu 2024
MOPAN Suceava

Alain Delon (86 de ani), actorul care a fost considerat „cel mai frumos om din lume”, nu vrea să mai trăiască și a cerut să fie eutanasiat, potrivit click.ro. Și pentru că trăiește în Elveția, țară care permite în anumite condiții acest lucru, dorința actorului ar putea fi îndeplinită.

Anthony Delon, fiul actorului francez în vârstă de 86 de ani, a declarat într-un interviu la postul RTL că tatăl său i-a cerut ajutor pentru a se sinucide asistat și că a acceptat să fie alături de el în ultimele sale momente: „Da, e adevărat, m-a întrebat”.

După ce și-a anunțat sinuciderea asistată, Alain Delon a transmis și un mesaj celor care l-au susținut de-a lungul anilor, dar și viitorilor actori. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au însoțit de-a lungul anilor și mi-au oferit un mare sprijin, sper ca viitorii actori să găsească în mine un exemplu nu doar la locul de muncă, ci în viața de zi cu zi, între victorii și înfrângeri”, a împărtășit Alain Delon într-o declarație după ce fiul său i-a dezvăluit intenția de a se sinucide asistat, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/alain-delon-decizie-halucinanta-marele-actor-ar-2291145.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava