Concert pascal
MOPAN Suceava

I se mai spune si „Sir Sex Bomb” și pentru piesa fenomen, dar și pentru mișcările lui de dans cu care și-a înnebunit fanele decenii întregi. În timpul unui concert i-au sărit chiar nasturii de la pantaloni din cauza mișcărilor frenetice. Tom Jones are o viață de film. Adulat de milioane de femei, cântărețul a iubit o singură femeie. S-a îndrăgostit la 12 ani și s-a căsătorit la 16. Un an mai târziu devenea pentru prima oară tată. A lucrat în ture ca să își întrețină familia, apoi a devenit vedeta internațională, notează click.ro.

Pentru a-și întreține familia, Jones a lucrat la o fabrică de mănuși, apoi s-a angajat în construcții. Viața lui a luat o întorsătură fabuloasă, iar în anii ’69 a devenit una dintre cele mai iubite vedete de pe mapamond. Anii au trecut și în 1980, fiul lui Mark, a intrat în lumea divertismentului și a devenit totodată managerul tatălui său.

Moartea soției lui a fost extrem de dureroasă pentru artist.

Au rămas căsătoriți din martie 1957 până la moartea ei, în aprilie 2016 când, la 75 de ani a fost răpusă de cancer, potrivit sursei citate.

Jones care este unul dintre antrenorii show-lui „The Voice” a spus în acel an că nu va mai iubi niciodată. „A existat o singură dragoste a vieții mele și aceea a fost Linda”.

Sursa foto: Facebook

Află mai multe pe: https://click.ro/vedete/vedete-internationale/viata-lui-tom-jones-care-bate-orice-film-a-iubit-2291565.html

Viața lui Tom Jones care bate orice film. A iubit o singură femeie, de la 12 ani, și i-a rămas fidel și după ce a murit, 8.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 8.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava