Lume lume hai la targ
MOPAN Suceava

Primarul comunei Berchișești, Violeta Țăran, a remis presei un comunicat în care a transmis cîteva considerațiuni în legătură cu campania electorală care tocmai a început arătînd că în principal această campanie reprezintă o oportunitate considerabilă de a reflecta asupra puterii exemplului în politică și administrație. Iată comunicatul integral:

”Campania electorală care debutează astăzi reprezintă o oportunitate considerabilă de a reflecta asupra puterii exemplului în politică și administrație, precum și asupra modului în care reușita noastră poate defini nu doar destine individuale, ci și drumul colectiv pe care îl urmăm.

Puterea exemplului este adânc înrădăcinată în istoria noastră, în conștiința noastră politică și în aspirațiile noastre comune. Ea nu se rezumă doar la cuvinte, ci se manifestă în acțiuni concrete, în integritate și în angajamentul nostru față de valorile umane, spirituale și sociale pe care le promovăm.

De-a lungul timpului, am fost martorii unor lideri politici care au transformat societăți întregi prin exemplul lor. Acești lideri au arătat că nu doar prin vorbe, ci mai ales prin fapte, că putem să contribuim la crearea unui viitor mai bun, într-o societate dominată deseori de corupție, de ipocrizie și de derapaje nefericite ale celor implicați în viața politică.

Acești lideri au fost luminile care au ghidat drumurile încurcate ale politicului, inspirând oamenii să creadă în schimbare și să o facă posibilă prin propriile lor eforturi.

Fără falsă modestie, mă număr printre reprezentanții vieții politice și administrative care se poate mândri cu puterea exemplului, iar activitatea mea ca primar este o dovadă în acest sens.

Fiecare dintre noi avem șansa să fim acei lideri, acele figuri inspiraționale care să ridice steagul speranței și al progresului, într-o țară deseori învăluită de incertitudine, dar și în comunitățile din care facem parte. Fiecare dintre noi poate deveni un exemplu de integritate, de viziune și de determinare în fața celorlalți. Fiecare acțiune, fiecare decizie pe care o luăm, poate deveni o piatră de temelie în edificarea unui viitor mai luminos pentru generațiile ce vin.

Reușita în administrație nu se măsoară doar în câștigarea unor alegeri sau în obținerea puterii. Ea se reflectă în schimbările pe care le aducem în viețile oamenilor, în modul în care îi ajutăm să-și atingă potențialul maxim, în felul în care transformăm promisiunile în realitate.

Propun fiecărui locuitor din comuna Berchișești să fie un lider, care nu doar vorbește despre schimbare, ci o și pune în aplicare. Să fim acei piloni de susținere pentru familiile noastre și pentru toți cei din jur, să fim vocile care îndeamnă la unitate și la acțiune, pentru a putea lăsa astfel o moștenire sustenabilă generațiilor viitoare.

Puterea exemplului nu ține cont de titluri sau de poziții înalte în ierarhia politică. Ea se află în fiecare dintre noi, în modul în care ne comportăm zi de zi, în maniera în care-i tratăm pe semenii noștri și în implicarea cu care ne dedicăm cauzei comune.

Haideți să fim acei lideri care inspiră, care unesc și care transformă. Cu determinare și cu încredere în forțele noastre, nu există limite pentru ceea ce putem realiza împreună, pentru dezvoltarea și modernizarea comunei noastre dragi!

Sunt sigură că împreună vom reuși!

 

Primar comuna Berchișești,

Zenovia-Violeta ȚĂRAN

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava