Concert pascal
MOPAN Suceava

Alex Rodriguez nu este deranjat de faptul că Jennifer Lopez nu vrea să se căsătorească deocamdată cu el, pentru că „ea este regina”. Întrebat, în cadrul unui interviu recent, ce crede despre faptul că iubita lui nu are momentan planuri de măritiş, fostul jucător profesionist de baseball, în vârstă de 42 de ani, a spus, râzând, confom contactmusic.com: „Ea este regina.”
Alex are două fete, pe Natasha, în vârstă de 13 ani, şi pe Ella, în vârstă de 10 ani, cu fosta sa soţie, Cyntjia Scurtis, în timp ce Jennifer are tot doi copii, gemenii Max şi Emme, în vârstă de 10 ani, cu fostul ei soţ, Marc Anthony. Cei doi sunt determinaţi să îşi crească copiii împreună.

„Ne creştem copiii împreună… avem patru şi asta facem zi de zi. Pentru noi, totul este despre copii.”, a mai spus Alex, potrivit sursei citate. În urmă cu o lună, Jennifer Lopez spunea că este deschisă ideii de a se căsători pentru a patra oară.
Cântăreaţa/actriţa este foarte fericită alături de iubitul ei, Alex Rodriguez şi a dat de înţeles că este pregătită să ducă lucrurile la următorul nivel. Întrebată dacă îşi doreşte să se recăsătorească, vedeta a spus, porivit contactmusic.com: „Sunt deschisă tuturor şanselor minunate ce viaţa mi le oferă, oricare ar fi ele!”

Mai mult, Jennifer Lopez a spus, într-un interviu recent, că ea şi Alex Rodriguez vor avea un viitor „foarte strălucit” şi „interesant” împreună.

Vedeta în vârstă de 48 de ani are o relaţie cu fostul jucător de baseball de la începutul anului trecut. Ea a spus pentru Entertainment Tonight, conform sursei citate: „Sunt fericiţi. Personal, profesional. Viitorul se vede foarte strălucit şi simt că amândoi suntem de acceaşi părere: e abia începutul. Începutul unui nou capitol din vieţile noastre, în orice sens. Este interesant.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava