Concert pascal
MOPAN Suceava

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au botezat-o recent pe micuța lor, Victoria, iar abia acum se pot gândi și la ei înșiși. Cei doi sunt deja căsătoriți civil, însă mereu și-au dorit să oficieze această ceremonie și din punct de vedere religios. Cum inițial doreau o petrecere fastuoasă, până la umă au decis că nu cantitatea, ci calitatea primează, notează click.ro.

„O să vorbesc despre asta, deși nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem o nuntă doar pentru noi. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem niște poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu știm data. Cred că o să fie în octombrie”, a susținut Gabriela Cristea, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cum-va-arata-nunta-gabrielei-cristea-cu-tavi-clonda-o-sa-am-o-rochie-de-mireasa

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava