Concert pascal
MOPAN Suceava

Alexander Skarsgard a mărturisit că ‘nu şi-a dorit niciodată să devină actor”. Starul în vârstă de 36 de ani a fost inspirat să intre în lumea actoriei încă de la o vârstă fragedă, pentru că tatăl său, Stellan Skarsgard – care l-a interpretat pe Boostrap Bill în ‘Piraţii din Caraibe’ – se afla în această industrie, informează contactmusic.com.

Actorul – care a devenit faimos după ce a jucat în serialul de televiziune ‘The Dog That Smiled’ – a renunţat la actorie în adolescenţă, cu scopul de a face o carieră în armată, dar pe la 20 de ani s-a întors în industria cinematografică, pentru că i se făcuse dor de ‘emoţiile’pe care i le aducea.

El a declarat, potrivit sursei citate: “Nu mi-am dorit niciodată să devin actor. Tatăl meu era în această industrie. Am crescut cu asta. El m-a ispirat. Aşa că, deşi nu am vrut să fac asta, deşi nu a venit de la mine, m-am apucat de actorie la vârsta de 13 ani. Apoi, am studiat ştiinţe politice. Apoi m-am înrolat în armată. După toate acestea, la 20 de ani, am venit în New York să studiez management. La 21 de ani am intrat în necaz şi trebuia să-mi dau seama ce-mi doresc să fac cu adevărat. Renunţând la tot, cu dor de emoţiile pe care actoria mi le aducea, cu restul lucrurilor devenind ciudate, m-am întors în industria cinematografică.”

Simpaticul actor suedez şi-a dorit iniţial să-şi continue cariera actoricească în ţara sa nativă, dar a ajuns la concluzia că i-ar fi mai ‘mult mai uşor’ în America, pentru că i-ar fi mai uşor să ‘prindă’ un rol. La scurt timp, cu ajutorul tatălui său, care îi era şi manager, a mers la o audiţie pentru un rol în filmul ‘Zoolander’.

Alexander a adăugat, conform sursei citate: “Îniţial, m-am întors în Suedia, dar am realizat apoi că la Hollywood mi-ar fi mult mai uşor. Într-o vacanţă în LA, când am mers să-mi vizitez tatăl, care îmi era şi manager, el mi-a zis: ‘Eşti un actor. Mergi la audiţii.’ Prima audiţie la care am mers a fost pentru un rol în ‘Zoolander’, în care a jucat Ben Stiller. A fost un rol mic.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava