• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Deputatul de Suceava Alexandru Băișanu a votat astăzi la amiază, declarând că și-a dat votul pentru România și pentru Europa. „Am votat pentru ca România și Europa să devină aceeași entitate. Am votat pentru ca România să poată fi privită demnă în cadrul Uniunii Europene. Am votat împotriva dublului standard, am votat împotriva celor care mai cred că în Europa mai există imperii și colonii. Am votat pentru ca românii să se simtă europeni în adevăratul sens al cuvântului, să fie protejați oriunde s-ar afla, fie în România, fie în Europa. Am votat pentru bunăstarea poporului român și pentru viitorul copiilor noștri. Așa să ne ajute Dumnezeu”, a declarat Alexandru Băișanu.


Alături de deputatul Alexandru Băișanu au fost prezenți consilierii locali Dan Roibu și Ovidiu Milici, precum și Daniel Drăgoi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava